December 12, 2018

Koji promo materijal rado nosim kući?

Originalne narukvice se mogu koristiti bukvalno za sve što vam padne na pamet. Iz našeg iskustva izdvajamo nekoliko dobrih ideja:

Kompanijski logo i naziv događaja – Štampa logotipa kompanije na narukvici je odličan način da  podignemo prepoznatljivost Brenda i povećamo značaj našeg događaja. Bilo da je kompanija organizator ili sponzor događaja, logo je potreban i neophodan element. Ako ga štampate na svim promo materijalima, nemojte propustiti dragoceni prostor na ruci prisutnih ljudi.

hearts

Društvene mreže – odštampajte adresu facebook ili twitter stranice i tako doprinesite prisustvu i uticaju na društvenim mrežama. Zamolite ljude da se slikaju i postave fotografije na facebook stranicu događaja i tako učestvuju u simboličnoj nagradnoj igri. Ova besplatna promotivna aktivnost značajan je dodatak vašoj marketinškoj kampanji.

Reklamni prostor– dozvolite logo ili slogan sponzora na narukvici. Neka ovo pozicioniranje pokrije troškove produkcije samih narukvica. Ponudite sponzoru mogućnost da svojim kupcima omogući popust ukoliko pokažu narukvicu na mestu prodaje.

Napravite razliku između gostiju i osoblja – različite boje narukvica odlično su sredstvo za distinkciju između osoblja, običnih gostiju i VIP gostiju.

wristbands

 

Za više informacija pogledajte naš sajt vipnarukvice.rs ili nas pozovite na 011 41 41 540